• چشم انداز

     

     

     چشم انداز : قرار گرفتن در فهرست شرکتهای برتر بین المللی انرژی ظرف 10سال آینده از طریق تعامل، هم افزائی و استفاده از توان شرکتهای فعال ایرانی و بین المللی

  • ماموریت

     

     

    ماموریت : ایجاد یک شرکت توانمند بین المللی در حوزه های مختلف انرژی از طریق ایجاد، سرمایه گذاری و یا در اختیار گرفتن سهام موثر مدیریتی شرکت های فعال و دارای توانائیهای بالقوه در این حوزه.

  • استراتژی

     

     

    استراتژی : مشارکت و همکاری سازنده و موثر با فعالان بازارهای داخلی و بین المللی انرژی به منظور حداکثر سازی سود و توانمند سازی مجموعه بنیاد تعاون زندانیان در جهت ارتقای سطح کیفی و کمی خدمات تعریف شده به زندانیان و خانواده های آنان از طریق افزایش منابع مالی.

  • حوزه فعالیت

     

     

    حوزه فعالیت : 
    صنعت  نفت و گاز
    صنایع بالا دستی: توسعه میادین، حفاری، اکتشاف، زمین شناسی، خدمات صنایع بالا دستی
    صنایع پایین دستی: ساخت، بهره برداری و سرمایه گذاری در صنعت پالایشگاه و پتروشیمی، ساخت و سرمایه گذاری واحد های تولید محصولات با ارزش افزوده از محصولات پتروشیمی
    صنعت نیرو
    انرژی های نو
    تحقیق و توسعه در حوزه انرژی های نو و سرمایه گذاری در بخش های سود ده این صنعت از جمله انرژی خورشیدی، زمین گرمایی، بادی و ...
    تجارت و بازرگانی


  • مقام معظم رهبری :
    مقام معظم رهبری :

    باید تا آنجا که ممکن است مجازات زندان  به حداقل برسد زیرا زندان یک پدیده نامطلوب است و تبعات گسترده ای برای زندانیان و خانواده آنان دارد.

  • امام خمینی (ره):
    امام خمینی (ره):

    من با جرات مدعي هستم كه ملت ايران و توده ميليوني آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسول الله (ص) و كوفه و عراق در عهد اميرالمومنين (ع) و حسين بن علی(ع) مي باشند.

  • آیت الله شهید بهشتی :
    آیت الله شهید بهشتی :

    ما شیفتگان خدمتیم نه تشنگان قدرت.

  • شهید مطهری :
    شهید مطهری :

    انسانی نسبت به دیگر انسانها کاملتر است که دردمندتر و دغدغه بیشتری داشته باشد

     شهید مطهری

  • آیت الله محمد تقی بهجت
    آیت الله محمد تقی بهجت

    گشتیم و گشتیم ذکری  بالا تر از صلوات پیدا نکردیم 

  • شهریار
    شهریار

    بجز از علی که گوید به پسر که قاتل من، چو اسیر توست اکنون با اسیر کن مدارا

  • سعدی
    سعدی

    بنی آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش ز یک گوهرند، چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار

  • سخن مدیر عامل بنیاد تعاون زندانیان
    سخن مدیر عامل بنیاد تعاون زندانیان

    رسالت بنیاد تغییر و تبدیل مددجو به انسان کار آفرین و خلاق است

  • امام صادق (علیه السلام)
    امام صادق (علیه السلام)

    با تقواترین مردم کسانی هستند که از حرام خدا چشم پوشی کنند.

     

  • حضرت علی (علیه السلام)
    حضرت علی (علیه السلام)

    اموات خود را زیارت کنید که آنها از زیارت شما خوشحال می شوند ، انسان باید حاجتش را بعد از آنکه بر سر قبر پدر و مادرش برای آنها دعا کرد ( از خدا) بخواهد.

     

اشتغال حداکثر ٢۴ هزار نفر به ازای هر یک میلیون تن محصول پتروشیمی

 

 

هر یک میلیون تن محصول پتروشیمی با احتساب نیروهای غیررسمی و در کل صنعت بین ٢٠ تا ٢۴ هزار نفر اشتغال ایجاد می کند.
به گزارش شانا، صنایع را به صورت کلی می توان به ٢ دسته کاربر یا پرزحمت (labour-intensive) و سرمایه بر (capital-intensive) تقسیم کرد. صنایع پتروشیمی در تقسیم بندی نخست قرار نمی گیرد، بنابراین هدف گذاری افزایش اشتغال با اتکا به این صنعت کمتر مطرح می‌شود.
ایجاد هر شغل در صنعت پتروشیمی به سرمایه گذاری بالایی نیاز دارد (به‌طور میانگین ٢ میلیون دلار برای ایجاد هر شغل) که فارغ از وجود بازار برای تولید و مصرف آن، تأمین سرمایه مورد نیاز این صنعت از الزامات مهم است.

صنعت پتروشیمی به عنوان بخش پایین دستی صنایع نفت و گاز، خود به سه بخش بالادستی، میان دستی و پایین دستی تقسیم می شود. در بخش بالادستی و میان‌دستی پتروشیمی که به طور معمول و در عرف بین‌المللی به عنوان صنعت پتروشیمی شناسایی می شود، محصولات پایه و میانی همچون اتیلن، پلی اتیلن، پروپیلن و پلی پروپیلن، متانول و اوره و آمونیاک تولید می شود. در بخش پایین دستی صنعت پتروشیمی که به صنایع شیمیایی معروف است و در واقع مجموعه ای از صنایع مانند رنگ و رزین، پلاستیک، لاستیک، چرم و ... است، محصولاتی برای مصرف کننده نهایی تولید می‌شود.
اشتغال در واحدهای بالادستی صنعت پتروشیمی

تعداد کل شاغلان کنونی در واحدهای پتروشیمی کشور با تولید ۵٠ میلیون تن در سال، حدود ۵۵ هزار نفر است یعنی تقریبا به ازای هر یک میلیون تن، ١١٠٠ نفر به طور مستقیم مشغول به فعالیت هستند. چنانچه تعداد افراد شاغل به صورت غیرمستقیم را نیز در خوشبینانه ترین حالت ممکن، ٢ برابر این میزان در نظر بگیریم (٢ هزار و ٢٠٠ نفر به ازای هر یک میلیون تن) در مجموع برای تولید ۵٠ میلیون تن محصولات پتروشیمی ١۶۵ هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول به کار هستند. این در حالی است که این متوسط اشتغال برای واحدهایی با فناوری جدید که در سال‌های اخیر به مدار تولید آمده و می آیند، در حدود نصف این مقدار است.
چنانچه فرض شود ادعای کاندیدای ریاست جمهوری مبنی بر اشتغال ٢٠٠ هزار نفر به ازای تولید یک میلیون تن محصول پلیمری صحیح است، پس در حال حاضر و با تولید ۵٠ میلیون تن محصولات پتروشیمی باید ٣٠ میلیون نفر در این صنعت اشتغال داشته باشند در حالی که این تعداد کمتر از ۶٠ هزار نفر است. ضمن این که در دوران دولت یازدهم و در کمتر از ۴ سال، حدود ١٠ میلیون تن به تولید صنعت پتروشیمی کشور افزوده شده است. اگر ادعای کاندیدای ریاست جمهوری صحیح باشد، پس هم اکنون باید چهار و نیم میلیون شغل فقط در صنعت پتروشیمی ایجاد شده باشد! که همه ما می دانیم اینگونه نیست.

اشتغال در واحدهای پایین دستی صنعت پتروشیمی
میزان اشتغال در صنایع شیمیایی مختلف، متفاوت است که به استناد آمارهای مختلف با توجه به اشتغالزا بودن صنعت ١٣ تا ١۶ هزار نفر به ازای هر یک میلیون تن محصول متغیر است.

همان طور که اشاره شد هر یک میلیون تن تولید در صنعت پتروشیمی می تواند ۵٠٠ تا ١١٠٠ نفر اشتغال ایجاد کند که با اضافه کردن آمار صنایع شیمیایی به این آمار، زنجیره کامل صنایع پتروشیمی و شیمیایی به ازای هر یک میلیون تن تولید، ١٣ میلیون و ۵٠٠ تا ١٧ میلیون نفر است که حتی اگر در یک برآورد دست بالا، فرض کنیم به میزان نیمی از این آمار، نیروهای غیررسمی دیگری هم در این صنعت و در کنار این نیروها وجود داشته باشند، باز هم آمار ما بین ٢٠ تا ٢۴ هزار نفر به ازای هر یک میلیون تن تولید نیرو مشغول به کار هستند که با ٢٠٠ هزار نفر مورد ادعای کاندیدای ریاست جمهوری فاصله ١٠ برابری دارد.
البته این میزان اشتغال نیز با توجه به افزایش سطح فناوری و بهره‌وری صنعت در سال های آینده، کاهش معناداری را تجربه خواهد کرد. جالب توجه است که کل شاغلان در بخش صنعت کشور، ٣,٧ میلیون نفر است که براساس ادعای مطرح شده، قرار است صنعت پتروشیمی از ۶٠ هزار نفر کنونی در سال آینده معادل کل صنایع کنونی کشور شاغل داشته باشد.

در ضمن، این فرض که می توان به هر میزان که مورد علاقه است سرمایه گذاری جذب کرد و در ادامه برای هر میزان محصول تولیدی که عرضه می شود بازار وجود داشته باشد، اساسا با واقعیت سازگار نیست. هر محصول و هر کالایی یک ظرفیت مصرف و تقاضای مشخصی دارد و نمی توان با ظرفیت بی نهایت، مشغول به تولید محصول مشخصی با فرض این که اشتغال‌زایی بالایی به همراه دارد، شد.
لازم به یادآوری است، کل افراد شاغل در صنایع شیمیایی اتحادیه اروپا که بیش از ٣٢٠ میلیون تن در سال تولیدات شیمیایی دارد، ١,٢ میلیون نفر است یعنی به ازای هر یک میلیون تن حدود ٣ هزار و ٧٠٠ نفر شاغل. همچنین کل تعداد شاغلین مستقیم صنایع شیمیایی آمریکا که ارزش تولیدات مواد شیمیایی آن حدود ٩٨٠ میلیارد دلار در سال است برابر ٨١٠ هزار نفر است.

آیا با محصولات ، خدمات و اهداف مجموعه آشنا هستید ؟

هیچگونه آشنایی ندارم - 24.4%
تا حدودی آشنا هستم - 17.8%
آشنایی کامل دارم - 4.4%

مجموع آرا: 45
The voting for this poll has ended on: 21 دسامبر 2019 - 00:00

 

 

hami bazar