• چشم انداز

     

     

     چشم انداز : قرار گرفتن در فهرست شرکتهای برتر بین المللی انرژی ظرف 10سال آینده از طریق تعامل، هم افزائی و استفاده از توان شرکتهای فعال ایرانی و بین المللی

  • ماموریت

     

     

    ماموریت : ایجاد یک شرکت توانمند بین المللی در حوزه های مختلف انرژی از طریق ایجاد، سرمایه گذاری و یا در اختیار گرفتن سهام موثر مدیریتی شرکت های فعال و دارای توانائیهای بالقوه در این حوزه.

  • استراتژی

     

     

    استراتژی : مشارکت و همکاری سازنده و موثر با فعالان بازارهای داخلی و بین المللی انرژی به منظور حداکثر سازی سود و توانمند سازی مجموعه بنیاد تعاون زندانیان در جهت ارتقای سطح کیفی و کمی خدمات تعریف شده به زندانیان و خانواده های آنان از طریق افزایش منابع مالی.

  • حوزه فعالیت

     

     

    حوزه فعالیت : 
    صنعت  نفت و گاز
    صنایع بالا دستی: توسعه میادین، حفاری، اکتشاف، زمین شناسی، خدمات صنایع بالا دستی
    صنایع پایین دستی: ساخت، بهره برداری و سرمایه گذاری در صنعت پالایشگاه و پتروشیمی، ساخت و سرمایه گذاری واحد های تولید محصولات با ارزش افزوده از محصولات پتروشیمی
    صنعت نیرو
    انرژی های نو
    تحقیق و توسعه در حوزه انرژی های نو و سرمایه گذاری در بخش های سود ده این صنعت از جمله انرژی خورشیدی، زمین گرمایی، بادی و ...
    تجارت و بازرگانی


  • مقام معظم رهبری :
    مقام معظم رهبری :

    باید تا آنجا که ممکن است مجازات زندان  به حداقل برسد زیرا زندان یک پدیده نامطلوب است و تبعات گسترده ای برای زندانیان و خانواده آنان دارد.

  • امام خمینی (ره):
    امام خمینی (ره):

    من با جرات مدعي هستم كه ملت ايران و توده ميليوني آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسول الله (ص) و كوفه و عراق در عهد اميرالمومنين (ع) و حسين بن علی(ع) مي باشند.

  • آیت الله شهید بهشتی :
    آیت الله شهید بهشتی :

    ما شیفتگان خدمتیم نه تشنگان قدرت.

  • شهید مطهری :
    شهید مطهری :

    انسانی نسبت به دیگر انسانها کاملتر است که دردمندتر و دغدغه بیشتری داشته باشد

     شهید مطهری

  • آیت الله محمد تقی بهجت
    آیت الله محمد تقی بهجت

    گشتیم و گشتیم ذکری  بالا تر از صلوات پیدا نکردیم 

  • شهریار
    شهریار

    بجز از علی که گوید به پسر که قاتل من، چو اسیر توست اکنون با اسیر کن مدارا

  • سعدی
    سعدی

    بنی آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش ز یک گوهرند، چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار

  • سخن مدیر عامل بنیاد تعاون زندانیان
    سخن مدیر عامل بنیاد تعاون زندانیان

    رسالت بنیاد تغییر و تبدیل مددجو به انسان کار آفرین و خلاق است

  • امام صادق (علیه السلام)
    امام صادق (علیه السلام)

    با تقواترین مردم کسانی هستند که از حرام خدا چشم پوشی کنند.

     

  • حضرت علی (علیه السلام)
    حضرت علی (علیه السلام)

    اموات خود را زیارت کنید که آنها از زیارت شما خوشحال می شوند ، انسان باید حاجتش را بعد از آنکه بر سر قبر پدر و مادرش برای آنها دعا کرد ( از خدا) بخواهد.

     

زنگنه: ایران آماده همراهی برای تمدید توافق اوپک است

 

 

وزیر نفت گفت: اگر اکثریت اعضای اوپک از تمدید توافق کشورهای عضو و غیر عضو اوپک برای کاهش عرضه نفت حمایت کنند، ایران هم مانند گذشته با دیگر اعضای این سازمان همراه می‎شود.
به گزارش شانا، مهندس بیژن زنگنه بعدازظهر امروز (شنبه، نهم اردیبهشت‌ماه) پس از دیدار با میگل آریاس کانته، کمیسیونر انرژی اتحادیه اروپا در جمع خبرنگاران در باره این که آیا ایران مانند عربستان و دیگر اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) برای تمدید توافق ۶ ماهه کاهش عرضه نفت خام ازسوی کشورهای عضو و غیرعضو اوپک حمایت می‎کند و این که شانس تمدید این توافق چه اندازه است، گفت: ما در روزهای اخیر سیگنال‎های مثبتی ازسوی کشورهای عضو و غیرعضو اوپک به منظور تمدید این توافق ۶ ماهه برای نیمه دوم سال ٢٠١٧ میلادی دریافت کرده‎ایم، اگر اعضای اصلی اوپک از تمدید این توافق حمایت کنند، ایران هم مانند گذشته با دیگر اعضای اوپک همراه می‎شود.

وی افزود: سطح کنونی تولید نفت خام ایران بر اساس منابع ثانویه اوپک نزدیک به روزانه سه میلیون و ٨٠٠ هزار بشکه است و ما در بازه زمانی تعیین شده برای توافق اوپک به تعهد خود پایبند بوده‎ایم اگرچه تصمیم داریم تولید نفت خود را افزایش دهیم.

وزیر نفت در باره این که آیا شما فکر می کنید که در نشست آتی وزیران نفت و انرژی اوپک در وین بر سر تمدید توافق کاهش عرضه به توافق می‌رسند، تصریح کرد: ما سیگنال‎های مثبتی برای حصول این توافق دریافت کرده ایم.

مذاکرات جدی با توتال ادامه دارد

زنگنه درباره این که چه زمانی نخستین مناقصه برای امضای قراردادهای جدید نفتی با شرکت‎های بین المللی برگزار می‎شود و این که هدف شما همکاری با شرکت‎های آسیایی و روس خواهد بود یا با شرکت توتال هم قراردادی امضا خواهید کرد، گفت: ما به طور جدی در حال مذاکره با توتال و دیگر شرکت‎ها مانند مرسک دانمارک، لوک اویل روسیه، پرتامینای اندونزی، وینترسهال آلمان، او ام وی اتریش هستیم.

وی افزود: در مرحله نخست ما برای ارائه طرح جامع توسعه (MDP) میدان‎های نفت و گاز با شرکت‎های بین المللی تفاهم‎نامه امضا کردیم، سپس به مذاکره درباره مسائل مالی و قراردادی خواهیم پرداخت و این روند به زمان دارد ،اما ما در حال گذراندن این مراحل هستیم و پیشرفت آن قابل قبول است.

وزیر نفت در پاسخ به پرسشی درباره این که به نظر شما نخستین پروژه چه میدانی خواهد بود، عنوان کرد: شاید فاز ١١ میدان گازی پارس جنوبی باشد.

زنگنه در باره این که آیا به نظر شما مانعی برای سرمایه‎گذاری شرکت‎های اروپایی در ایران وجود دارد، گفت: این موضوع به خود آنها و خواست اتحادیه اروپا بستگی دارد، در گذشته زمانی که ازسوی آمریکا محدودیت‎هایی برای شرکت‎های اروپایی وجود داشت، این شرکت‎ها می توانستند با حمایت اتحادیه اروپا وارد صنعت نفت و گاز ایران شوند.

وی تصریح کرد: امیدواریم که اتحادیه اروپا از شرکت‎های اروپایی برای همکاری در صنعت نفت و گاز و مشارکت در پروژه‎های ایران حمایت کند و بسیار روشن است که ١۵ سال پیش زمانی که ما توسعه ۶ تا هفت فاز پارس جنوبی را آغاز کردیم سیگنال‎های مهمی به بازارهای بین المللی فرستادیم.

هیچ کس نمی تواند توسعه صنعت نفت و گاز ایرن را متوقف کند

وزیر نفت ادامه داد: ما فازهای پارس جنوبی را در دوران تحریم توسعه دادیم و این به معنای این است که هیچ کس نمی‎تواند توسعه صنعت نفت و گاز ایران را متوقف کند، شاید تنها بتوانند روند سرعت فعالیت‎های توسعه‎ای ما را کند کنند.

زنگنه تاکید کرد: من فکر می کنم مشکل مسائل اعتباری و مالی نیست بلکه سیاسی است، زیرا با توجه به فعالیت‎هایی که شرکت‎های بین المللی در ایالات متحده آمریکا دارند، ازسوی دولت این کشور با محدودیت‎ها و فشارهایی روبه‎رو می‎شوند.

وی گفت: من امیدوارم که اتحادیه اروپا از شرکت‎های اروپایی برای حضور و مشارکت در کشوری که بزرگ ترین دارنده ذخایر نفت و گاز جهان است، به منظور تضمین عرضه امنیت انرژی نه تنها در اروپا بلکه همه جهان، حمایت کند.

وزیر نفت در واکنش به این پرسش که شرکت شلمبرژه گفته است تصمیمی برای همکاری با ایران ندارد آیا این موضوع به تحریم‎ها و محدودیت‎ها مربوط می‎شود، گفت: این موضوع به خود شرکت‎ها بستگی دارد اگر بیایند می توانند از فرصت خوب همکاری با صنعت نفت و گاز ایران استفاده کنند و اگر امتناع کنند ما با شرکت‎های دیگری همکاری خواهیم کرد.

زنگنه درباره مذاکرات با اتحادیه اروپا در حوزه انرژی هم گفت: اتحادیه اروپا با وزارت‎خانه‎های نیرو، نفت و سازمان حفاظت محیط زیست مذاکراتی دارد، ما از گسترش همکاری‏‎ها و مذاکرات استقبال می‎کنیم و محورهای مذاکره درباره مسائلی مانند بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع، انرژی‎های تجدید پذیر، مسائل زیست محیطی و جلوگیری از سوزاندن گازهای مشعل است.

وی افزود: ما درباره ادامه مذاکرات در این حوزه‎ها و پیدا کردن راهی برای توسعه همکاری‎ها با مقام‎های اتحادیه اروپا گفت‎و‎گو کردیم و اتحادیه اروپا خواهان مشارکت در صنعت نفت و گاز ایران هستند و ما نه تنها از حضور شرکت‎های بزرگ اروپایی بلکه از همکاری با شرکت‎های متوسط این قاره نیز استقبال می‎کنیم.

بهترین راه برای صادرات گاز به اروپا عرضه به صورت ال ان جی است

وزیر نفت درباره آمادگی ایران برای صادرات گاز به قاره اروپا گفت: ما حجم بالایی گاز داریم و در دولت یازدهم ما بیش از ٣٠٠ میلیون مترمکعب گاز با وارد مدار کردن ١١ فاز جدید پارس جنوبی به تولید گاز شیرین خود اضافه کردیم.

زنگنه تصریح کرد: اولویت ما برای آینده صادرات گاز با خط لوله به کشورهای همسایه ایران است و ما فکر می کنیم بهترین راه برای عرضه گاز به اروپا صادرات به صورت گاز طبیعی مایع شده (ال ان جی) است، زیرا ما برای صادرات گاز از طریق خط لوله به این قاره با دشواری‎های روبه‎رو هستیم، اما مشکل اصلی موضوع اختلاف قیمت ال ان جی در اروپا و آسیای شرقی است.

وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره ین که آیا مذاکره با توتال برای اجرای پروژه ال ان جی در ایران ادامه خواهد داشت، گفت: ما این موضوع را رد نمی‎کنیم اما در عین حال نمی توانیم برای یک بازه نامحدود منتظر سرمایه گذاران باشیم.

آیا با محصولات ، خدمات و اهداف مجموعه آشنا هستید ؟

هیچگونه آشنایی ندارم - 24.4%
تا حدودی آشنا هستم - 17.8%
آشنایی کامل دارم - 4.4%

مجموع آرا: 45
The voting for this poll has ended on: 21 دسامبر 2019 - 00:00

 

 

hami bazar