• چشم انداز

     

     

     چشم انداز : قرار گرفتن در فهرست شرکتهای برتر بین المللی انرژی ظرف 10سال آینده از طریق تعامل، هم افزائی و استفاده از توان شرکتهای فعال ایرانی و بین المللی

  • ماموریت

     

     

    ماموریت : ایجاد یک شرکت توانمند بین المللی در حوزه های مختلف انرژی از طریق ایجاد، سرمایه گذاری و یا در اختیار گرفتن سهام موثر مدیریتی شرکت های فعال و دارای توانائیهای بالقوه در این حوزه.

  • استراتژی

     

     

    استراتژی : مشارکت و همکاری سازنده و موثر با فعالان بازارهای داخلی و بین المللی انرژی به منظور حداکثر سازی سود و توانمند سازی مجموعه بنیاد تعاون زندانیان در جهت ارتقای سطح کیفی و کمی خدمات تعریف شده به زندانیان و خانواده های آنان از طریق افزایش منابع مالی.

  • حوزه فعالیت

     

     

    حوزه فعالیت : 
    صنعت  نفت و گاز
    صنایع بالا دستی: توسعه میادین، حفاری، اکتشاف، زمین شناسی، خدمات صنایع بالا دستی
    صنایع پایین دستی: ساخت، بهره برداری و سرمایه گذاری در صنعت پالایشگاه و پتروشیمی، ساخت و سرمایه گذاری واحد های تولید محصولات با ارزش افزوده از محصولات پتروشیمی
    صنعت نیرو
    انرژی های نو
    تحقیق و توسعه در حوزه انرژی های نو و سرمایه گذاری در بخش های سود ده این صنعت از جمله انرژی خورشیدی، زمین گرمایی، بادی و ...
    تجارت و بازرگانی


  • مقام معظم رهبری :
    مقام معظم رهبری :

    باید تا آنجا که ممکن است مجازات زندان  به حداقل برسد زیرا زندان یک پدیده نامطلوب است و تبعات گسترده ای برای زندانیان و خانواده آنان دارد.

  • امام خمینی (ره):
    امام خمینی (ره):

    من با جرات مدعي هستم كه ملت ايران و توده ميليوني آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسول الله (ص) و كوفه و عراق در عهد اميرالمومنين (ع) و حسين بن علی(ع) مي باشند.

  • آیت الله شهید بهشتی :
    آیت الله شهید بهشتی :

    ما شیفتگان خدمتیم نه تشنگان قدرت.

  • شهید مطهری :
    شهید مطهری :

    انسانی نسبت به دیگر انسانها کاملتر است که دردمندتر و دغدغه بیشتری داشته باشد

     شهید مطهری

  • آیت الله محمد تقی بهجت
    آیت الله محمد تقی بهجت

    گشتیم و گشتیم ذکری  بالا تر از صلوات پیدا نکردیم 

  • شهریار
    شهریار

    بجز از علی که گوید به پسر که قاتل من، چو اسیر توست اکنون با اسیر کن مدارا

  • سعدی
    سعدی

    بنی آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش ز یک گوهرند، چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار

  • سخن مدیر عامل بنیاد تعاون زندانیان
    سخن مدیر عامل بنیاد تعاون زندانیان

    رسالت بنیاد تغییر و تبدیل مددجو به انسان کار آفرین و خلاق است

  • امام صادق (علیه السلام)
    امام صادق (علیه السلام)

    با تقواترین مردم کسانی هستند که از حرام خدا چشم پوشی کنند.

     

  • حضرت علی (علیه السلام)
    حضرت علی (علیه السلام)

    اموات خود را زیارت کنید که آنها از زیارت شما خوشحال می شوند ، انسان باید حاجتش را بعد از آنکه بر سر قبر پدر و مادرش برای آنها دعا کرد ( از خدا) بخواهد.

     

پیشرفت فازهای ٢٢ تا ٢۴ پارس جنوبی از مرز ٧٧ درصد گذشت

 

مجری فازهای ٢٢ تا ٢۴ میدان گازی پارس جنوبی از پیشرفت فیزیکی ٧٧,٢ درصدی این فاز تا به امروز خبر داد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس و به نقل از شانا فرهاد ایزدجو با تاکید بر این که محور فعالیتها در این فاز  پایان ساخت سکوهای دریایی است، گفت: هم اکنون در مجموع ساخت سکوهای این فاز به بیش از ٧٠ درصد رسیده و تلاش می شود تا پایان اردیبهشت ماه سال آینده نخستین سکوی این فاز در دریا بارگیری و نصب شود.

وی افزود: هم اکنون یکی از خطوط لوله دریایی فازهای ٢٢ تا ٢۴ میدان گازی پارس جنوبی در مراحل نهایی به سر می برد و براساس برنامه ریزی صورت گرفته با اتصال این خط لوله به جکت مراحل تست آن بلافاصله انجام می شود.

مجری فازهای ٢٢ تا ٢۴ میدان مشترک پارس جنوبی با بیان این که عملیات حفاری چاههای این فاز به مرز ۶٣ درصد رسیده است، اظهار کرد: هم اکنون سه دکل حفاری به سرعت درحال فعالیت در این فاز هستند.

ایزدجو ادامه داد: تاکنون عملیات حفاری ١١ حلقه چاه در سکوی نخست فازهای ٢٢ تا ٢۴ میدان گازی مشترک پارس جنوبی به پایان رسیده و پیش بینی می شود ٨ حلقه چاه موجود در سکوی دوم این فاز نیز تا ماه آینده حفاری شود، البته تکمیل و آماده سازی این چاهها برای شروع تولید نیاز به متریال و تجهیزات خاص دارد.

 طرح توسعه فازهای ٢٢ تا ٢۴ پارس جنوبی با هدف تولید روزانه ۵۶,۶ میلیون مترمکعب گاز ترش، ٧۵ هزار بشکه میعانات گازی، ۴٠٠ تن گوگرد، دو هزار و ٨٧٠ تن ال پی جی و دو هزار و ٧۴٠ تن اتان در حال انجام است.

براساس برنامه ریزی صورت گرفته با به تولید رسیدن فازهای اولویت دوم میدان گازی پارس جنوبی طی سه سال آیند، تولید گاز ایران از این میدان مشترک به بیش از ٨٠٠ میلیون مترمکعب در روز خواهد رسید. در سال گذشته ٩٢ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی از پارس جنوبی تولید شده که پیش بینی می شود با بهره برداری از ۵ فاز جدید این میزان امسال از ١٠٠ میلیارد مترمکعب فراتر رود.

طبق قراردادهای بسته شده با شرکتهای ایرانی و خارجی در پارس جنوبی باید ۴٣ میلیارد دلار منابع مالی برای توسعه این میدان مشترک هزینه شود که تاکنون در مجموع برای توسعه فازهای گازی این میدان مشترک حدود ٣۴ میلیارد دلار پرداخت شده است. از ابتدای بهره برداری از میدان گازی پارس جنوبی تا شهریورماه سال ١٣٩٣ ایران بیش از ۶٩۶ هزار و ۶٠٢ میلیون مترمکعب گاز از این میدان برداشت کرده که از این میزان، ١٠٢ هزار و ٣۶٩ میلیون مترمکعب آن مربوط به سال گذشته بوده است.

وزارت نفت ایران در سال ٩٣ همه تلاش خود را به کار بست تا دست کم ١٠٠ میلیون مترمکعب گاز از این میدان بیشتر برداشت کند تا بتواند برنامه ریزیهای مدون خود را در خصوص تامین سوخت زمستانی و نیز صرفه جویی سوخت مایع در نیروگاهها و صنایع پر مصرف جامه عمل بپوشاند.

آیا با محصولات ، خدمات و اهداف مجموعه آشنا هستید ؟

هیچگونه آشنایی ندارم - 24.4%
تا حدودی آشنا هستم - 17.8%
آشنایی کامل دارم - 4.4%

مجموع آرا: 45
The voting for this poll has ended on: 21 دسامبر 2019 - 00:00

 

 

hami bazar