• چشم انداز

     

     

     چشم انداز : قرار گرفتن در فهرست شرکتهای برتر بین المللی انرژی ظرف 10سال آینده از طریق تعامل، هم افزائی و استفاده از توان شرکتهای فعال ایرانی و بین المللی

  • ماموریت

     

     

    ماموریت : ایجاد یک شرکت توانمند بین المللی در حوزه های مختلف انرژی از طریق ایجاد، سرمایه گذاری و یا در اختیار گرفتن سهام موثر مدیریتی شرکت های فعال و دارای توانائیهای بالقوه در این حوزه.

  • استراتژی

     

     

    استراتژی : مشارکت و همکاری سازنده و موثر با فعالان بازارهای داخلی و بین المللی انرژی به منظور حداکثر سازی سود و توانمند سازی مجموعه بنیاد تعاون زندانیان در جهت ارتقای سطح کیفی و کمی خدمات تعریف شده به زندانیان و خانواده های آنان از طریق افزایش منابع مالی.

  • حوزه فعالیت

     

     

    حوزه فعالیت : 
    صنعت  نفت و گاز
    صنایع بالا دستی: توسعه میادین، حفاری، اکتشاف، زمین شناسی، خدمات صنایع بالا دستی
    صنایع پایین دستی: ساخت، بهره برداری و سرمایه گذاری در صنعت پالایشگاه و پتروشیمی، ساخت و سرمایه گذاری واحد های تولید محصولات با ارزش افزوده از محصولات پتروشیمی
    صنعت نیرو
    انرژی های نو
    تحقیق و توسعه در حوزه انرژی های نو و سرمایه گذاری در بخش های سود ده این صنعت از جمله انرژی خورشیدی، زمین گرمایی، بادی و ...
    تجارت و بازرگانی


  • مقام معظم رهبری :
    مقام معظم رهبری :

    باید تا آنجا که ممکن است مجازات زندان  به حداقل برسد زیرا زندان یک پدیده نامطلوب است و تبعات گسترده ای برای زندانیان و خانواده آنان دارد.

  • امام خمینی (ره):
    امام خمینی (ره):

    من با جرات مدعي هستم كه ملت ايران و توده ميليوني آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسول الله (ص) و كوفه و عراق در عهد اميرالمومنين (ع) و حسين بن علی(ع) مي باشند.

  • آیت الله شهید بهشتی :
    آیت الله شهید بهشتی :

    ما شیفتگان خدمتیم نه تشنگان قدرت.

  • شهید مطهری :
    شهید مطهری :

    انسانی نسبت به دیگر انسانها کاملتر است که دردمندتر و دغدغه بیشتری داشته باشد

     شهید مطهری

  • آیت الله محمد تقی بهجت
    آیت الله محمد تقی بهجت

    گشتیم و گشتیم ذکری  بالا تر از صلوات پیدا نکردیم 

  • شهریار
    شهریار

    بجز از علی که گوید به پسر که قاتل من، چو اسیر توست اکنون با اسیر کن مدارا

  • سعدی
    سعدی

    بنی آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش ز یک گوهرند، چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار

  • سخن مدیر عامل بنیاد تعاون زندانیان
    سخن مدیر عامل بنیاد تعاون زندانیان

    رسالت بنیاد تغییر و تبدیل مددجو به انسان کار آفرین و خلاق است

  • امام صادق (علیه السلام)
    امام صادق (علیه السلام)

    با تقواترین مردم کسانی هستند که از حرام خدا چشم پوشی کنند.

     

  • حضرت علی (علیه السلام)
    حضرت علی (علیه السلام)

    اموات خود را زیارت کنید که آنها از زیارت شما خوشحال می شوند ، انسان باید حاجتش را بعد از آنکه بر سر قبر پدر و مادرش برای آنها دعا کرد ( از خدا) بخواهد.

     

ایران به دانش طراحی واحد بازیافت گوگرد از گازهای اسیدی دست یافت

واحد بازیافت گوگرد یکی از واحد های فرآیندی در پالایشگاه‏های گازی است که با هدف تولید گوگرد از گازهای اسیدی مورد استفاده قرار می‏گیرد که برای اولین بار در ایران، طراحی پایه واحد SRU بدون لایسنس خارجی و با تکیه بر دانش داخلی انجام شد.

به گزارش تسنیم، گاز طبیعی که از مخازن گازی کشور استخراج می شود را به دلیل تشکیل ترکیبات اسیدی با مجاورت H۲S، ترکیبات گوگردی و CO۲ با آب، گاز ترش می گویند. این گاز برای مصرف به عنوان سوخت باید با جداسازی این ترکیبات، شیرین سازی شود.

مقدار گوگرد نفت خام و گاز طبیعی با افزایش سختی گوگرد موجود در سوختها، پالایش ها و تکمیل کننده­‌های گازی، ظرفیت بازیافت گوگرد اضافی را مشکل می‌سازد. در زمانی مشابه، عوامل تنظیم کننده محیطی در تعدادی از کشورها به انتشار استانداردهای دقیقی برای جداسازی گوگرد از روغن، گاز و فرایندهای شیمیایی اثرگذار انجامید و در این بین روشهای بهبود یافته قابل اطمینان و تکنولوژیهای اثرگذار پرهزینه ای متناسب با احتیاجات ایجاد شد.

بازیافت گوگرد از گازهای اسیدی در پالایشگاههای گاز از فرآیندهای اصلی شیرین سازی گاز است. هم اکنون ۱۴ پالایشگاه گاز کشور دارای واحدی برای جداسازی گوگرد هستند که این واحدها تا امروز تماما تحت لیسانس شرکت های خارجی صاحب تکنولوژی احداث شده اند.

سعید پاک سرشت، مدیر پژوهش وفناوری شرکت ملی گاز در این باره اظهار داشت: واحد بازیافت گوگرد یکی از واحد های فرآیندی در پالایشگاه‏های گازی است که با هدف تولید گوگرد از گازهای اسیدی مورد استفاده قرار می‏گیرد.

وی با اشاره به این‏که علی‏رغم خرید لایسنس‏های مختلف برای پالایشگاه‏های کشور در چند سال گذشته تاکنون دانش طراحی پایه واحد SRU در کشور وجود نداشت گفت: برای اولین بار ، طراحی پایه واحد SRU به کارفرمایی این مدیریت و تلاش علمی همکاران پژوهشگاه صنعت نفت به خوبی انجام گرفت.

وی افزود: این پروژه طی مدت شانزده ماه با مسئولیت پژوهشکده مهندسی توسعه پژوهشگاه و با مدیریت عالی کارشناسان هوشمند این مرکز به انجام رسید.

مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز با ابراز امیدواری در خصوص اجرای موفق فازهای بعدی پروژه انجام پروژه  های مهندسی ، خرید و ساخت (EPC) واحد SRU در پالایشگاه بید بلند ۱ را از اهداف پیش رو در این پروژه راهبردی دانست.

وی با اشاره به تغییر خوراک ورودی پالایشگاه بید بلند در آینده اظهار داشت: علت اصلی برای تعریف این پروژه تغییر خوراک پالایشگاه بید بلند از مخازن اطراف آن و جایگزینی آن با گازهای پارس جنوبی است؛ از آن جا که میزان گوگرد ورودی به این پالایشگاه افزایش خواهد یافت نیاز به یک واحد بازیابی گوگرد ضرورت می یابد.

* اصلاح خاک‌های کشاورزی با استفاده از گوگرد بنتونیتی

پاک سرشت درباره پروژه ساخت و راه اندازی پایلوت تولیدی فرمولاسیون‏های گوگرد بنتونیتی گفت: این پروژه در واقع یکی از پروژه‏های طرح گوگرد است که هدف آن ایجاد کاربردهای جدید برای گوگرد در صنعت گاز است؛ از آن جا که گوگرد یکی از محصولات جانبی پالایشگاه‏های گازی است و بخش عمده‏ای از آن در حال حاضر به صورت خام صادر می شود این امکان وجود دارد که با فناوری‏های جدید از گوگرد ارزش افزوده بیشتری تولید شود که یکی از مهم‏ترین آنها کاربرد آن در مصارف کشاورزی است.

وی در ادامه یکی از روش‏های ایجاد ارزش افزوده را استفاده از گوگرد بنتونیتی دانست که قابلیت اصلاح خاک‏های کشاورزی را دارد و در قالب یک طرح گسترده با همکاری پژوهشگاه صنعت نفت در حال انجام است.

مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز با تحسین از گزارش ارایه شده درباره احداث پایلوت برای تولید گوگرد بنتونیتی گفت: پژوهشکده علوم و فناوری های شیمیایی پژوهشگاه صنعت نفت مسئولیت این پروژه را به عهده دارد و این پروژه در مراحل پایانی است و  امید است ظرف چند روز آینده پایلوت آن راه اندازی شود.

 پاک‏سرشت هدف از احداث این پایلوت را برطرف کردن مشکلات عملیاتی مرتبط با تولید گوگرد دانست و افزود: مقادیر تولید گوگرد روز به روز در حال افزایش است بنابراین ضروری است به فکر ایجاد ارزش افزوده از این ماده و نیز کاهش مخاطرات زیست محیطی آن باشیم.

* گام بعدی، بومی سازی ساخت واحد‏های تولید فرمولاسیون‏های گوگرد بنتونیتی است

علی رضا خالقی نسب، مسئول پروژه واحد بازیافت گوگرد (SRU) پالایشگاه بید بلند ۱ با اشاره به اینکه ۴۷ نفر از همکاران ما در پژوهشگاه و شرکت ملی گاز در این پروژه مشارکت داشتند گفت: الگوی طراحی در این پروژه به طوری بوده است که می‏تواند مبنای طراحی واحد‏های زیادی باشد که هم اکنون نیازمند خرید لایسنس و واردات از کشورهای خارجی است.

وی در بیان ضرورت‏های احداث این واحد گفت: اگر این واحد وجود نداشته باشد از دودکش فلر پالایشگاه بید بلند حدود ۳۲۱ تن دی اکسید گوگرد  وارد اتمسفر می شود، در حالی که با احداث این واحد این مقدار به حدود یک تن می رسد که این خود بیانگر اهمیت احداث این واحد است.

ستاری مسئول پروژه ساخت و راه اندازی پایلوت تولیدی فرمولاسیون‏های گوگرد بنتونیتی نیز در خصوص این پروژه اظهار داشت: هم اکنون تمامی شرایط لازم برای رسیدن این طرح به نتایج نهایی مهیا است که با تحقق این مهم مشکلات موجود در سطح پالایشگاه‏های کشور در فروش محصولات گوگرد بنتونیتی حل شود.

وی ابراز امیدواری کرد که با نتایج حاصل از این پروژه بتوانیم دانش فنی ساخت واحد‏های تولید فرمولاسیون‏های گوگرد بنتونیتی و تولید فرمولاسیون حاوی گوگرد بنتونیتی عناصر ریز مغذی را در سطح کشور بومی سازی کنیم.

آیا با محصولات ، خدمات و اهداف مجموعه آشنا هستید ؟

هیچگونه آشنایی ندارم - 24.4%
تا حدودی آشنا هستم - 17.8%
آشنایی کامل دارم - 4.4%

مجموع آرا: 45
The voting for this poll has ended on: 21 دسامبر 2019 - 00:00

 

 

hami bazar